Жена в Канада се събудила в пепел след силен взривв стаята

...
Жена в Канада се събудила в пепел след силен взривв стаята
Коментари Харесай

Метеорит падна в леглото на канадка, докато спи

Жена в Канада се събудила  в пепел след мощен гърмеж в стаята си и видяла парче черна канара на възглавницата си, за която по-късно беше потвърдено, че е част от метеорит .

Първоначално Рут Хамилтън считала, че това може да е парче канара от близката кариера , само че проучвания разкриха, че това е част от метеорит, който е паднал там, където тя живее, в Алберта, в 23:30 ч., и по това време тя е спяла.

Веднага скочих и възпламених лампата, не можах да схвана какво се е случило “, сподели Хамилтън.

Голямата дупка в тавана ѝ също била индикация, че нещото е пристигнало от горната страна. Тя се обадила на Спешна помощ и полицията, а те – на близката кариера.
" Попитахме ги дали правят взривни работи, само че те споделиха, че са видели мощна светлина в небето, която избухнала и вдигнала звук ", споделиха от полицията.

Рут ще изпрати астероида в Университета в Западно Онтарио , защото нейната застрахователна компания се пробва да разбере дали нейната лавица покрива опцията за отплата за такова естествено злополучие.

„ Единственото, което се сещам, е да кажа, че животът е скъп и може да изчезне всеки миг , даже когато мислите, че сте в сигурност и сигурност в леглото си. Надявам се в никакъв случай повече да не го одобрявам за даденост. Динозаврите евентуално биха се съгласили ", сподели още тя.

Няма доказан запис за погубен от метеори човек , макар че има изказвания за доста смъртни случаи в антични времена. Рут Хамилтън обаче не е първият човек, „ пропуснат “ от галактическо тяло. Миналата година къща в Индонезия беше ударена от астероид с тегло 2 кг. През 1954 година жена в Алабама също е била ударена от астероид.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР